[2011. 08. 20] Meghívó "Pálinkás Csaba" 10 órás kerékpárverseny

Időpont: 2011. szeptember 3.
Helyszín: Fadd-Dombori DPSE Horgásztanya (Tulipán u. 2.)
Résztvevők: 6 fős vegyes csapatok (2 nő) részvételével
Gyülekező: 2011. szeptember 3. (szombat) 08.00 órától
Verseny ideje: 2011. szeptember 3. 09.00-19.00 óráig
Eredményhirdetés: 20.00 órakor
Ellátás: ebéd, fizetős 1 200 Ft/fő szabadmerítéses vegyespörkölt, kenyér, savanyúság +1 ital Egyébként, önellátós. Minden csapattag kap egy feliratos pólót.
Az első három helyezett csapat díjazása: kupa, érem.
A versenyzők emléklapot, a csapatok ajándékot kapnak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk (családostól), ebédet kérhetnek.
Ebéd igényeket augusztus 31-ig Máté Istvánnál (Tel: 30/771-8334) kérem jelezni!
Máté István régióvezető Versenyszabályok A 6 fős csapat 2 tagja együtt, egy órát összefüggően kerékpározik, a szervezők által meghatározott útvonalon (egy kör 3140 m). (Egy órába várhatóan 6 kör fér bele, nem feszített tempóban.)
A verseny nem idő, hanem km teljesítésről szól. A versenyzők a megjelölt regisztrációs ponttól indulnak, és ott is fejezik be a versenyt. Minden kör megtételekor a regisztrációs ponton lejelentkeznek. A verseny ideje alatt, mindenki tartsa magánál a mobiltelefonját! A kerékpárok megbízható műszaki állapota, első-hátsó világítás kötelező. Sisak, láthatósági mellény ajánlott! A kerékpár műszaki meghibásodásakor, vagy esetleges baleset esetén, az érintett csapattag a versenyből az adott órában kiáll. Helyette csapattársa áll versenybe. Bólyban való kerékpározás nem megengedett! A kerékpározás óránkénti sorrendjét a csapatvezető, a csapattagokkal közös megegyezés alapján határozza meg. A verseny kezdetekor, a listát a regisztrációs ponton leadja. A versenyen kívüli időt, a csapattagok saját belátásuk szerint, az üdülő ill. Dombori területén tölthetik el.
A számukra megadott időpontban - az indulás előtt 5 perccel - kötelesek, versenyre alkalmas állapotban, a regisztrációs ponton megjelenni.
Versenybizottság