[2011. 06. 18] Július 9-én Orfűi vízi sportnap!!!

Kedves Munkatársaim!
Kedves Sportbarátok!

Az elmúlt évi nagy sikerű Mecsextrém szabadidő központban tartott sportnapunk után idén Orfűre hívlak Benneteket egy nagyszabású vízi sportnapra.
Az Orfűi tó festői szépségű környezetében lehetőség lesz mini golfozásra, kenuzásra kajakozásra. A sportolók a fáradalmaikat egy könnyed ebéd elfogyasztása után a megye legkorszerűbb szabadtéri strandján, az orfűi Aquaparkban pihenhetik ki. A strand korszerű csúszdákkal, strandröplabda pályával, műfüves foci pályával, számtalan medencével várja vendégeit. Vállalkozó kedvűeknek lehetőségük lesz vízi vetélkedőn összemérni erejüket.
Találkozzunk július 9-én 10:00 kor az orfűi nagytó szomszédságában lévő mini golf klubban tartandó megnyitón!
A helyszínt Pécs távolsági buszpályaudvarról Pécs-Orfűre induló járattal lehet megközelíteni.
Várjuk minden kedves munkatárs és közvetlen családja jelentkezését! A részvételi díj személyenként egységesen 600 Ft, mely összeget jelentkezéskor kell befizetni! Kérem, a jelentkezéseket szervezeti egységenként összegyűjtve adjátok le. A jelentkezők nevét, szervezeti egységét és a 18 évnél fiatalabbak esetén az életkort is meg kell adni.
Jelentkezni 2011. június 30-ig Dulánszky Jenőnél lehet. (e-mail: jeno.dulanszky@posta.hu, tel.:06/30/771-3703) , személyesen: Pécs, Jókai utca 10. 1. emelet 124 szoba.

Üdvözlettel:
Dulánszky Jenő