[2014.11.29.] Sportvezetői tekeverseny Belvárdgyulán


Sportosan, játékos formában köszönte meg az SE vezetése mindazon kollégák munkáját, akik függetlenül attól, hogy betöltenek funkciót a sportegyesületben vagy sem, de mindenesetre nagyon sokat tettek annak érdekében, hogy a DPSE 2014-ben is sikeres és eredményes évet zárjon.

A tekeversenyre 12 női és 18 férfi versenyző nevezett. A nőknél nagyon szoros és kiegyenlített volt a mezőny, a helyezésekről csupán néhány találat különbség döntött.
Az első etapban Kovács Anna (Győr, 66 fa), Megyeri Istvánné (Győr, 62), Kovács Katalin (Győr, 60) sorrend alakult ki, majd – némi nézetkülönbséget is kiváltva  – további versenyzők is színre léptek.
E „második körben” születtek a legjobb eredmények, Gáva Viktória (Pécs,71) és Gáváné Balogh Zsuzsa (Pécs,68) révén. Ennek alapján két első, két második és egy harmadik helyezést ítéltek oda és díjaztak a szervezők.

A férfiaknál az elsőség kérdését illetően nem lehettek vitás kérdések, Rétfalvi András (Szombathely KP.) meggyőző teljesítménnyel,  93 találattal nyerte a versenyt.
A dobogó további két helyéért már szoros volt a küzdelem, mindössze egyetlen találat döntött. A második Zágorhidi Czigány Zsolt (Ajka,77), a harmadik Dulánszky Jenő (Pécs,76) lett.

Említett helyezettek értékes sportszer ajándékban részesültek.


www.dpse.hu         www.dpse.hu