[2014.06.06-08.] Soproni túrázók Pécsett...

Szántóné Erzsikének, a DPSE Soproni Természetjáró Szakosztálya vezetőjének köszönő levele
Pesti László és Bódog Erika részére a pünkösdi pécsi túrájukat követően....Kedves Laci és Erika!


Hálás szívvel köszönöm a Pünkösdi kirándulásunk alkalmával velünk töltött kellemes időt.

Fantasztikusan éreztük magunkat, és ezúton is szeretném megköszönni a hozzánk való jóságotokat, és azt, hogy a családodat és a barátaitokat is elhoztátok, s velük is megismerkedhettünk ez alatt a rövid idő alatt.

Köszönöm azt a sok energiát, amivel felkészültetek, és ezáltal teljessé tettétek a mi programunkat.
Külön köszönet Erikának és Klárinak, hogy velünk töltötték a pünkösdi hétvégét, és személyükben nagyon kedves, segítőkész embereket ismertünk meg.

Remélem, hogy ezt a sok szeretetet, gondoskodást, amit kaptunk tőletek, azt hamarosan a mi „hazai pályánkon” viszonozhatjuk, ahová természetesen Mariannt, Kingát és a Csillát, s kedves férjét, Janit is szeretettel várjuk.
Bízom benne, hogy Kinga nem fáradt el nagyon és élvezte a velünk eltöltött időt.

Nem is tudtunk kiemelni a sok szép látnivaló közül semmit, hogy mi volt, ami a legjobban megfogott minket. Úgy minden… ?
A gyalogtúránk alkalmával a kedves kis faluk, és az a sok látnivaló, amit az ott élő emberek szeretnének megmutatni, minden elismerést megérdemel.
Nagyon sok mindent láttunk, sok mindenbe belekóstoltunk, ízelítőt kaptunk.
Nagy élményt jelentett a busz lerobbanása után Klári és Erika gyors helyzetfelismerése, azonnali intézkedése. Köszönöm!
A kellemes fagylaltozás, ami a meleg időben hűtött minket és elvonta a figyelmet a meredek hegyről, ami még előttünk volt, a csodálatos és érdekes Leonardo kiállításnál a felkészült tárlatvezető egyénisége, és folytathatnám, igaz, azt mondtam, el sem kezdem...

Örömünkre szolgált, hogy megismerhettétek szokásainkat, templomi éneklés, búcsú dal, az ének és a tánc szeretete, és hogy jobban megismerhettetek minket is.
A hétfői nap a kilátó túrát elhalasztottuk és egy rövid balatoni fürdés után a badacsonyi bazársoron ittunk az egészségetekre.

A jó Isten áldjon meg benneteket, adjon még erőt és egészséget ahhoz, hogy a családotok és a barátaitok örömére tehessetek.

Még egyszer mindent KÖSZÖNÖK!

Nagyon sok szeretettel és baráti üdvözlettel:

Szántóné Erzsi