Walkenergie és Flabélos Pécsett, Diósi út
             
Kedves Sportos Kollegák!
 
Tájékoztatlak Benneteket, hogy Pécsett a Diósi úton új sportolási lehetőségek nyíltak.
 
 
Walkenergie
 
A Walkenergie program legfőbb jellemzője az edzőtermek leggyakoribb használati eszköze, a futópad használata, ami nem elektromos, hanem mechanikus, így lehetővé teszi, hogy valódi gyaloglást vagy futást szimuláljunk, vagy bemelegítő gyakorlatokat végezzünk rajta.
A futópadon végezhető gyakorlatokat úgy találták ki, hogy minden korcsoport számára elvégezhetőek legyenek, a gyerekektől kezdődően az idősekig. Ez a forradalmian új program lehetővé teszi, hogy radikálisan csökkentsük az edzés időtartamát, ráadásul oly módon, hogy az edzés nem válik unalmassá, sőt kiváló eredményeket garantál.
 
Itt láthatjátok a rövid filmet a WALKenergie edzésről:
http://www.youtube.com/watch?v=Q3M9iQR1sNM
 
DPSE tagok számára egy alkalom 700 Ft/fő
Nem DPSE-tag postás kollegák számára 1000 Ft/fő
 
A jegyeket Szili Klárától (irattárazási csoport) lehet megvásárolni: Pécs, Jókai utca 10. Tel.: 06-30-771-1847
 

ZSÍR ÉS FARIZOMGYILKOS

A Flabélos testvibrációs készülék ideális eszköz irodák, illetve irodai munkát végzők számára, akik ki vannak téve a folyamatos stressznek.
Tudjuk, hogy egy "sűrű" munkanapon 10 perc nem kevés, de a Flabélos-szal naponta 10 perc ráfordítással már sokat segíthet a saját és munkatársai egészségi állapotán.
Hogy mi a titok?
A vibrációs edzés teljesen más jellegű, mint a hagyományos, lévén hogy az alapja az egyensúlyvesztés, a gravitáció és az akaratlan izom mozgás. Amikor a talapzat megmozdul és kibillent bennünket az egyensúlyunkból, az összes izom akaratlanul megmozdul és korrigálja a test tartásunkat hogy ne dőljünk el, ne billenjünk ki az egyensúlyi helyzetünkből.
A vibrotréner edzés hatékonyságának a lényege abban rejlik, hogy adott idő alatt, akaratlanul, sokkal több izmunk átmozog, mint a hagyományos edzés közben, és ez a mozgás ráadásul nem csak hogy több izmot ér el, de az izmok sokkal gyorsabban is húzódnak össze, mint az edzőtermi edzések alatt, ezért igaz az, hogy egy 10 perces vibrotréner edzés egy 45-50 perces hagyományos edzőtermi izommunkával ér fel.
 
DPSE tagok számára egy alkalom 200 Ft/fő
Nem DPSE-tag postás kollegák számára 400 Ft/fő
 
A jegyeket Szili Klárától (irattárazási csoport) lehet megvásárolni: Pécs, Jókai utca 10. Tel.:  06-30-771-1847
 
Minden esetben az alábbi elehetőségeken be kell jelentkezni!
 
72/555-600        30/557-8788          www.itishop.hu
 
Üdv.:
 
Dulánszky Jenő
Baranya megyei sportszervező
30-771-3703