DPSE-horgásztanya igénybevétele Fadd-Domboriban!

Tisztelt Sportbarátunk!

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2013. május 17-től újra megnyitja kapuit Fadd-Domboriban a Dunántúli Postás SE horgásztanyája.

Néhány információ – az újak kedvéért - magáról az épületről, környezetéről:
Az épület a Csonka utca 1. sz. alatt, a Dombori úton a víztoronnyal szemben, a Holt-Dunától, annak szabad strandjától mindössze 15-20 méterre található. A házban 2 szoba van, berendezésük: 2-2 heverő, 1-1 fotelágy, az egyik szobában plusz még egy emeletes ágy és 1-1 szekrény. A konyhában gáztűzhely, mikró, hűtőszekrény és a legszükségesebb konyhai eszközök találhatók.
Egy felújított vizesblokk /mellékhelyiség, zuhanyozó/, egy előtér (nappali) CD lejátszó rádióval, televízióval és a terasz képezi az épület további részét. A sátorverésre is alkalmas udvar felszerelését egy kerti garnitúra, egy hinta és egy kiépített szalonnasütő jelenti. A gépkocsival érkezők a zárt udvarban parkolhatnak.
Figyelem! Ágyneműhuzatot, törölközőt, konyharuhát mindenkinek vinnie kell!  

A létesítmény igénybevételének módja:                                       

Az igénybevételi szándékot a mellékelt Jelentkezési lap kitöltésével 2013. május 9-ig kérjük jelezni a területileg illetékes sportkörzet vezetőnél.
Alkalmanként péntektől (érk. 09.00 órától) csütörtökig (távozás 16.00 óráig) terjedő 6 éjszakás turnusra lehet jelentkezni.

Az igénybevételi díj SE-tagoknak 5600 Ft/turnus, azoknak, akik nem tagjai az egyesületnek (de közvetlen hozzátartozó családtagok és/vagy postások) 10500 Ft. A 6 éven aluli gyermekek részvételi díja 2800 Ft.
Lehetőség van arra is, hogy a ház lakóinak egyetértésével további - a fentebb említett kategóriákba eső – személyek sátra(ka)t állítsanak fel az udvaron. Ennek díja 1500 Ft/nap/sátor.

E költségekhez a 18-70 év közötti személyeknél 320 Ft/nap idegenforgalmi adó társul. Az idegenforgalmi díj megfizetése az esetleges sátorlakók számára is kötelező!

Az egész idényre szóló jelentkezéseket a sportkörzet vezetők Váradi Mariann részére (Humán Erőforrás Iroda, Munkaügyi csoport, Pécs) elektronikus úton juttassák el. Az igényeket május 10-ig elbíráljuk. A teljes részvételi költséget a kérelem pozitív elbírálásáról szóló kiértesítésben feltüntetett határidőre és címre kell befizetni.

Amennyiben a lekötött és befizetett igénybevétel elmarad, „beugró”, pótlólagos jelentkező hiányában csak az idegenforgalmi adót tudjuk visszatéríteni.

Fontos tudnivaló továbbá, hogy legalább 4 fő részvételi díjának befizetése esetén tudjuk az egész házat a kérelmező számára biztosítani, ellenkező esetben tudomásul kell vennie, hogy az egyik szobára további jelentkezést is elfogadunk.

Szeretettel várjuk minden sportolásra vágyó munkatársunk érdeklődését!                 
 
                            DPSE elnöksége       


Jelentkezési lap itt!