www.dpse.hu[2013. 02. 06] II. Kanizsa Kupa foci-torna

2013. január 18-20-án került megrendezésre a II. Kanizsa Kupa Kispályás Teremlabdarúgó Torna Nagykanizsán. A kupára 24 csapat adta le nevezését, köztük a nagykanizsai postán dolgozó munkatársaink is, akik DPSE Nagykanizsa néven indultak.
A tornát idén egy Horvátországból érkezett csapat részvétele emelte nemzetközi rangúra.
A cél a tavalyi bravúros harmadik helyezés ismételt elérése volt. Minden szépen indult: a szombati csoportmérkőzéseken csapatunk magabiztosan nyerte találkozóit, ezzel bejutott a vasárnapi középdöntőbe.
A tovább jutott 12 csapat újra csoport meccsek során küzdött meg egymással. Csapatunk mindkét mérkőzése döntetlennel végződött, így a csoportban elért második helyünkkel sikerült a legjobb nyolc közé kerülnünk.
Az elődöntőbe jutásért az RMP- Földi csapatával mérkőztünk, s ez a találkozó is küzdelmes, egyenrangú csatát hozott. A rendes játékidőben nem bírt egymással a két csapat, következtek a büntetők. A hetesek már többször is a véget jelentették számunkra az utóbbi időben, sajnos ez most sem történt másként! Mindössze egyetlen büntetőrúgás került a hálóba, ez is az ellenfél révén, így fájó búcsút intettünk a folytatásnak.
Csupán az vigasztalhat bennünket, hogy a tornát végül is magabiztos játékkal a bennünket búcsúztató RMP-Földi csapata nyerte meg!
Együttesünk ismét bizonyította, hogy bármely tornán is vesz részt, a DPSE-t is méltón tudja képviselni!

Balassáné Lőrincz Krisztina


www.dpse.hu
www.dpse.hu
www.dpse.hu

www.dpse.hu
www.dpse.hu