[2012. 09. 12] Zala megyei Sportnap Pusztaszentlászlón

Hagyományos, megyei sportnapunknak idén Pusztaszentlászló adott otthont 2012. augusztus 18-án. A 10.00 órai megnyitón több mint száz munkatársunk és családtagjaik hallgatták a köszöntő beszédeket.

A megnyitó után elkezdődtek a sportversenyek. Munkatársaink és családtagjaik kispályás labdarúgásban, strandröplabdában illetve petanque sportágakban mérhették össze tudásukat! Aki pedig éppen nem versenyzett, annak a termálfürdő medencéi kínáltak mozgási és pihenési lehetőségeket. Az időjárás kegyeibe fogadta a sportnap résztvevőit, hiszen egész nap gyönyörű napsütésben sportolhattunk és fürödhettünk!

Kispályás labdarúgásban 5 csapat nevezett, a győzelmet Zalaegerszeg Kézbesítő Posta szerezte meg megelőzve Zalaegerszeg 1 Posta, illetve Nagykanizsa 1 Posta csapatát.
Strandröplabdában a nagykanizsai Hartai Family csapata szerezte meg a győzelmet, második helyezett Zalaegerszeg Kézbesítő Posta, harmadik helyezett pedig Zalaegerszeg 1 Posta együttese lett a hat csapatos versengésben! Érdekesség, hogy a győztes csapat tagjai tényleg egy család voltak! A kézbesítő apa, felesége valamint három fia!

A népszerű petanque az ebéd elfogyasztása után került megrendezésre! A hét csapatot felvonultató mezőnyben a győzelmet a Vucskó János, Hajgató Zoltán, Bors József összeállítású Zalaegerszeg Kézbesítő Posta csapata szerezte meg, a képzeletbeli dobogó második fokán a Szmodics Péter, Devecseri István, Hartai László összeállítású Nagykanizsa Posta csapata végzett, míg a harmadik helyen a Becze Dalma, Becze Tamara, Pető Amália összeállítású Lenti Posta együttese végzett!
Az eredményhirdetés után a szervezők jóvoltából zsíros kenyérrel és jó hangulatú beszélgetésekkel, énekekkel és táncokkal köszöntünk el egymástól annak reményében, hogy jövőre újra itt találkozzunk!


Péter Tibor Dervalics Attila