[2011. 12. 02] Novák Ferenc, a biciklikirály

Kedves Munkatársunk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Posta támogatásával megjelent Novák Ferenc félkarú háromszoros Guinness-rekorder, kerékpáros kézbesítőről a "Novák Ferenc, a biciklikirály" című könyv.

A közel 43 évet kézbesítőként, és a Posta hírnevét azóta is öregbítő, még mindig aktívan kerékpározó és versenyző volt munkatársunk életútját bemutató könyv kereskedelmi áruként decembertől megvásárolható kijelölt postákon, illetve megrendelhető bármely postán. A Központi Irodaházban, valamint a Debrecenben dolgozó munkatársaink a könyvet megvásárolhatják személyesen a lenti író-olvasó találkozók alkalmával, ahol lehetőség lesz Feri bácsival találkozni, valamint a könyvet író Kiss Erzsébet újságírónővel is dedikáltatni azt.

Sajtótájékoztatóval egybekötött író-olvasó találkozók helyszínei és időpontjai:

December 1-jén, csütörtökön 15.00- 16.00 között Budapesten, az Oktatási Központ előterében

December 5-én, hétfőn 12.00-13.00 között a Debreceni Postás Üdülőben

A rendezvényeken kihelyezett postaszolgálattal is várjuk!

Lehetőséget biztosítunk továbbá arra, hogy az is hozzájuthasson névre szóló dedikált könyvhöz, aki nem tud személyesen részt venni a rendezvényeken. Az újságírónő aláírása mellett Feri bácsi alábbi bélegzőlenyomata kerül a dedikált könyvekbe:

Megrendelését a csatolt megrendelőlapon küldheti el e-mailen vagy faxon Varga Mónika részére (Varga.Monika2@posta.hu Fax: 06-52/523-078).

A dedikált könyveket karácsony előtt eljuttatjuk a megrendelők részére.

A könyv tájékoztatója az alábbiakban látható.

Cím: Novák Ferenc, a biciklikirály - Egy kézzel a fél világon át

Kiadó: Kiss Erzsébet, Oldalszám: 224+8 oldal kép. Kötés: Puhatáblás, fóliázott. Fogy. ár:1500 Ft
Méret:145x205 mm, Cikkszám:5110387

Ajánló:

Rácz Tamásné igazgató (Debreceni Területi Igazgatóság) az alábbi szavakkal ajánlja figyelmünkbe a könyvet:

"(...) Novák Feri bácsi valószínű sokkal többször élt meg nehéz perceket az átlagosnál. De nem kesereg, nem panaszkodik, nem vonul vissza, hanem átjut minden akadályon. Mindamellett erejét szétteríti, másoknak is ad belőle, egész eddigi életét példaként felmutatva, tanúbizonyságát adva a kitartásnak, elszántságnak, erős akaratnak, áldozatvállalásnak, életútjával is üzeni: élvezzétek az élet minden pillanatát, tanuljatok, küzdjetek, győzzetek! (...)"

Ajándékozzunk karácsonyra egy igazi példaképről szóló könyvet ismerőseinknek, ezzel is hozzájárulva Feri bácsi sikereihez és postai bevételeink növeléséhez.

Üdvözlettel:

Értékesítési Ágazati Igazgatóság
Kiskereskedelmi Központ