[2011. 11. 15] Sikeres Évet zárt a DPSE Nagykanizsa Labdarúgó csapata

A 2011-es fociidény valószínűleg örökre emlékezetes marad számunkra! A városi kispályás bajnokságban - mely kora tavasztól késő őszig tart - fennállásunk második legjobb eredményét sikerült elérnünk! A legmagasabb, azaz I. osztályban az előkelő negyedik helyet sikerült megszereznünk, 22 mérkőzésből 11 győzelem, 5 döntetlen és mindössze 5 vereség volt a mérlegünk. Sokáig harcban voltunk a dobogóért, azonban ez most nem sikerült. Amiért nem sajnáltatjuk magunkat, hiszen tudjuk, ha a sors elvesz tőlünk valamit, azt vissza is adja...
Csapatunk idén is elindult a Kézbesítői Focikupa selejtezőjén és sikerült bekerülnünk a szeptemberi országos döntőbe, melynek helyszíne ismét a Bozsik stadion volt!
A 16 csapatos döntőben aztán előbb a csoportban sikerült felülmúlnunk ellenfeleinket, majd a 4 közé jutásért Pécs csapatával mérkőztünk. A rendes játékidő utolsó másodpercében sikerült egyenlítenünk az amúgy rendkívül jól és szervezetten játszó baranyaiak ellen, majd büntetőrúgások után - ami az ötödik (!) körben dőlt el - sikerült az elődöntőbe kerülnünk. Ott Hódmezővásárhely csapata volt az ellenfelünk és meggyőző játékkal sikerült őket felülmúlnunk 3-1 arányban!
Következett a döntő, melyben ellenfelünk, a kétszeres címvédő Ózd-Putnok csapata volt! Csapatunk tartotta az aznapi remek formáját és újra csak az utolsó percben szerzett góllal sikerült nyernünk a címvédő ellen!
Ez a siker az amúgy is egységes csapatunkat még közelebb hozta egymáshoz! A hazavezető utunk hosszúra sikeredett, ezt azonban nem bánta senki! A hétköznapok munkáira is nagyon jó hatással volt ez a győzelem, hiszen egész Nagykanizsa posta magáénak érezheti ezt a szép sikert!
A győztes csapat tagjai: Dervalics György, Hovánszky Ákos, Tóth Tamás, Mihályfalvi Balázs, Kalinics Gábor, Kisharmadás Gábor, Soós Ferenc, Kiss Attila, Szmodics Szilárd,László Roland, Dervalics Attila
Lelkes szurkolóink: Kolcsár Elvira, Horváth Mihály, Bencze László, Tóth Béla.

Dervalics Attila
Nagykanizsa Sportkörzet