www.dpse.hu[2011. 09. 20] Fuss a Rákgyógyításért Pécsett!
2011. szeptember 17.

Örömmel adok tájékoztatást arról, hogy a 3. alkalommal megrendezett Fuss a Rákgyógyításért Pécs városában karitatív rendezvényünkre idén rekord számú nevezés érkezett: 1980 fő regisztrált. A nevezési díjakból, a plusz felajánlásokból és a tombola bevételekből összesen 2 100 000 Ft folyt be, ezt az összeget a szervező-lebonyolító Dunántúli Postás SE a Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány javára 2011. szeptember 22-én átutalta.

A közel 2000 résztvevőből körülbelül 900 volt a postás dolgozó, köztük, jó példát mutatva Geszti László vezérigazgató úr és Rajnai Attila vezérigazgató-helyettes úr is. Ki kell emelni és megdicsérni a győrieket, a budapestieket és a Kelet-Magyarországról érkezőket is!

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy idén a korábbi két évhez képest sokkal jobban megmozdult a "város" is, így joggal remélhetjük, hogy ennek a futónapnak a létjogosultsága egyre csak erősödik!

Elfogultság nélkül állíthatjuk: remek kis rendezvény volt, a képgalériánkban megtekinthető fotók is ezt támasztják alá!

Köszönöm a Baranya Megyei Múzeumok Igazgatóságának, a Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft.-nek, Pécs M.J.V. Önkormányzatának, Pécs Kulturális Központnak, a Biokom Kft.-nek, a Pécsi Rendőrkapitányságnak, a Magyar Postabiztosítónak segítő együttműködését!

Köszönöm a Zumbafitness Pécs, a Rokokó Rosé együttes és Jakabos Zsuzsanna önzetlen támogatását!

Köszönöm szervező társaimnak lelkes, csupa szív munkáját, minden kedves résztvevő megtisztelő érdeklődését, melynek köszönhetően a Magyar Posta Zrt. – mint már tudjuk - 2 100 000 Ft-ot utalhatott át a már ismert nemes célra.

Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!

Pesti László felelős szervező
DPSE elnök

KÉPEK A RENDEZVÉNYRŐL