[2011. 09. 14] Zala Megyei Sportnap Gelsén

www.dpse.huAz idén is Gelse, egy kis zalai település látta vendégül a megye postásait és családtagjaikat szeptember második hétvégéjén! A tavalyi esztendőhöz hasonlóan újra a helyi termálfürdő és közvetlen környezete volt a helyszínünk. A 09.30 h-s megnyitón közel kétszáz résztvevő volt jelen!

Ezt követően elindultak az uszodában az úszóversenyek, szabadtéren pedig a férfi labdarúgásé lett a főszerep! Az időjárás kegyeibe fogadta a sportnap résztvevőit, a sportolók és a szurkolók is az események után kellemeset csobbanhattak a fürdő különböző hőfokú medencéiben! A szauna lehetőségét is nagyon sokan igénybe vették! Délután a postások körében népszerű petanque versenyre került sor, mely nagyon izgalmas játékokat hozott! Akik pedig csak kikapcsolódni akartak a délután folyamán, azok a medencékben élvezhették a víz jótékony hatását. Nagy öröm volt látni egész családok részvételét ezen az eseményen, hiszen a munkatársak egymás családtagjaival is jó barátságba kerültek.

A férfi labdarúgásban Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Balatonszentgyörgy sorrend alakult ki. Petanque –ban Keszthely 1 végzett az élen, megelőzve Nagykanizsa 1 és Keszthely 2 csapatait! Az úszószámokban minden zalai résztvevő postának, így Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti és Keszthely csapatainak is kijutott a győzelemből!

Szeretnénk megköszönni a DPSE illetve az Üzemi Tanács segítségét, hogy az idén is egy sikeres sportnapot szervezhettünk meg!

Dervalics Attila és Péter Tibor

Szervezők

[ képgaléria ]