www.dpse.hu[2011. 07. 13] Horgászverseny Tótszerdahelyen

2011. július 9-én rendeztük meg a Nagykanizsától 15 km-re fekvő településen horgászversenyünket! A tavalyi évben nagyon sikeres fogásokban volt része horgászbarátainknak, így kézenfekvő volt, hogy a sikeres helyszínt nem hagyjuk el!

A 07.30 h-s megnyitóra 45 horgász és kísérőik pontosan megérkeztek Ajkáról, Kaposvárról, Zalaegerszegről, Tótszentmártonból és Nagykanizsáról! Már ekkor tapasztalhattuk, hogy az időjárás kedvünkre fog alakulni. A kezdő dudaszó elhangzása után mindössze pár percet kellett csak várni az első méretes pontyra, amely több mint 3 kg súlyú volt! A nagy meleg nem szegte kedvét sem horgásznak és szerencsére a halaknak sem! Elmondható, hogy minden versenyzőnek sikerült legalább egy méretes pontyot fognia!

A verseny befejeztével a mérlegelést a lehető leggyorsabban igyekeztünk elvégezni, hiszen ekkor már a hőmérő higanyszála a 35 fokot is elérte! Minden elismerést megérdemelnek a versenyben résztvevő munkatársaik, akik a nagy hőség mellett is szép számmal terelgették szákjaikba a halakat!

A horgászverseny végeredménye:

Gyermek:
1.Novák Dominik (Tótszentmárton) 7,08 kg
2.Ifj. Tábori Gábor (Kaposvár) 1,75 kg
3.Takács Balázs (Tótszentmárton) 1,59 kg

Női:
1.Weisz Ferencné (Ajka) 12,03 kg
2.Hartai Diana (Nagykanizsa) 9,02 kg
3.Császár Dóra (Nagykanizsa) 8,06 kg

Férfi:
1.Weisz Ferenc (Ajka) 18,94 kg
2.Óvári Máté (Nagykanizsa) 11,02 kg
3.Dervalics Zoltán (Nagykanizsa) 10,97 kg

A verseny és az eredményhirdetés befejeztével finom babgulyás és egy hideg ital várta a horgászokat, akik az ebéd elfogyasztása közben egyetértettek abban, hogy a következő évben is ezen a tavon találkozzunk! Akik pedig még bírták a hőséget, azok estig horgászhattak tovább a tavon. Természetesen sokan voltak így!

Nagykanizsa 2011 07. 12.

Dervalics Attila
Nagykanizsa Sportkörzet

[ képgaléria ]