www.dpse.hu[2011. 06. 11] Pécsi TIG. - SOPRONI TIG. postavezetők 6-6

Kispályás labdarúgás, Tamási, 2011. május 27.

A pécsi és soproni postaigazgatóság postavezetői és igazgatósági törzs vezetői úgy döntöttek, hogy azt a barátságot, mely még a 2004-2011 közötti időszakban, Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság "színekben", együtt dolgozásuk során köttetett, a sport révén tovább viszik, ápolják, erősítik.

Ennek jegyében került sor Tamásiban az első baráti sporttalálkozóra, mely a fenti szándék életképességét maximálisan igazolta. Jó volt a foci, jól szórakoztak játékosok, nézők egyaránt. Ami a játékot illeti: a pécsiek gondolata a biztos, 5-1-es vezetésük tudatában már talán a 3. félidőn járt, s ez, ahogy lenni szokott, megbosszulta magát! A soproniak apró kis gólokkal 5-4-re jöttek fel, majd 6-4 után egyenlíteni is tudtak. Ha még 5 percig tart a mérkőzés, ki tudja…Végül elmondható: két ellentétes félidő után igazságos döntetlen eredmény született - 2 győztessel!

A 3. félidőnek is csak győztesei voltak, mert az óbiródi vadászházban tartott vacsorán a dámpörkölt és a finom italok a résztvevők osztatlan elismerését váltották ki.

A két területi igazgató, Dr. Horváth Sándor és Gulyás Ernő díszes serleget nyújtott át egymásnak, ezzel is nyomatékosítva, hogy ezt az első sporttalálkozót továbbiak követik majd.

www.dpse.hu www.dpse.hu

[ képgaléria ]